Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران این تفاهم‌نامه همکاری با حضور اسدالله  تیموری یانسری رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و محمد رضا شافعیان رییس جهاد دانشگاهی مازندران عصر دیروز30 مهرماه به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، گسترش و تعمیق همکاری‌ها بین جهاددانشگاهی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به‌منظور انتقال تجارب، توانمندی‌ها و خدمات در راستای بهره‌برداری از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل با توجه به محورهای همکاری است.

از محورهای همکاری در این تفاهم‌نامه می‌توان به اشتراک‌گذاری توانمندی‌های طرفین در فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی، بهره‌گیری از ارتباطات، تجربیات و ظرفیت‌های طرفین در تعریف پروژه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی و فناوری  و آموزشی، ارائه خدمات مشاوره‌ای علمی، پژوهشی و انجام خدمات تخصصی در زمینه های مختلف، ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی و توانمندسازی افراد جویای کار(دانش آموختگان و دانشجویان) اشاره کرد.
در ادامه این تفاهمنامه بر تعریف و برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مرتبط با حوزه مشترک، مشارکت علمی و تحقیقاتی در تدوین و اجرای پایان نامه در حوزه‌های مرتبط، تعریف و اجرای مشترک سیمینارها، کنفرانس‌ها و همایش‌های علمی با موضوعات مورد توافق، همکاری در انتشارنتایج حاصل از تحقیقات مشترک در منابع و مجامع معتبر علمی و راه‌اندازی دفتر جهاد دانشگاهی واحد مازندران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تاکید شد.
لازم به ذکر است؛ مجتمع تحقیقاتی تولیدی سردار شهید سپهبد سلیمانی  جهاد دانشگاهی مازندران در چپکرود جویبار واقع است که علاوه بر داشتن نیروی انسانی علمی و مجرب از چندین آبندان‌، اراضی مناسب کشت انواع محصولات کشاورزی، مجتمع نیمه صنعتی تولید جلبک اسپیرولینا، پرورش ماهیان گرم‌آبی و غیره برخوردار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری جهاد دانشگاهی مازندران تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۳۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه خوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، گفت: ورود به هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، تشخیص ودرمان بیماری و استفاده از فناوری‌های جدید و نانو فناوری در حوزه پزشکی و ورود به عرصه آینده پژوهی از جمله اهداف دانشگاه در سال جاری است که امیدوارم با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی به این اهداف دست پیدا کنیم.

دکتر فرهاد غلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامگاه ۱۹ اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این دانشگاه از نظر وسعت شبکه بهداشتی، درمانی و حوزه پژوهش جزو ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است، گفت: اساتید و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ۳۶ سال گذشته نقش ویژه‌ای در ارتقای این دانشگاه ایفا کردند که جا دارد از همه آن ها تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲ دانشکده، ۴ پژوهشکده، ۲۳ مرکز تحقیقات، ۲۶ بیمارستان،  ۲۲ شبکه بهداشت و درمان، ۳۸۰ مرکز جامع سلامت و یکهزار و ۱۰۰ خانه بهداشت در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: صدور مجوز راه اندازی دانشکده طب ایرانی و گیاهان دارویی، راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی، احداث واحد فناوری دارویی، جذب بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی و افزایش ۸ رشته دانشگاهی از جمله اقدامات دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی رکن اصلی پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اعضای هیات علمی دانست و افزود: جهش دانشگاه از نسل ۲ به ۴ از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که ویژگی اساسی دانشگاه‌های نسل ۴ ارتباط با جامعه است؛ بنابراین در این حوزه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنان بخشی از جامعه هستند بنابراین با ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی آنان اقدامات اساسی در جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به حفظ سلامت روانی و جسمی برداشته می‌شود.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۵۸۰ عضو هیات علمی است و بیش از ۶۲۰۰ دانشجو در ۱۳۵ رشته مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق