Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور ایجاد بازار کار برای فارغ التحصیلان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و مسائل مختلف مورد علاقه، تفاهم­‌نامه‌ای بین این دانشگاه و شرکت جویندگان سلامت پیشه مازندران به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به منظور ایجاد بازار کار برای فارغ التحصیلان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و مسائل مختلف مورد علاقه، تفاهم­‌نامه‌ای بین این دانشگاه و شرکت جویندگان سلامت پیشه مازندران به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این تفاهم نامه در راستای استفاده از ظرفیت ­های علمی، آموزشی، آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و توسعه بهره­ وری بخش گیاهان دارویی استان و حفاظت از میراث طبیعی و آموزش کشاورزان منطقه با رویکرد افزایش تولید در محصولات زراعی و باغی مرتبط با گیاهان دارویی و همچنین ایجاد بازار کار برای فارغ التحصیلان دانشگاه انجام شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم کشاورزی ساری تفاهم نامه همکاری گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۱۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت

تین نیوز

به منظور ایجاد بسترهای لازم برای توسعه دریامحور و پیشرفت دریایی کشور، تفاهم نامه همکاری مشترک میان انجمن مهندسی دریایی ایران و اندیشکده پیشرفت دریایی منعقد شد .

به گزارش تین نیوز، در نشست مشترک انجمن مهندسی دریایی ایران و اندیشکده پیشرفت دریایی که روز سه شنبه 18 اردیبهشت ۱۴۰۳ به میزبانی اندیشکده پیشرفت دریایی برگزار گردید، حسن رضا صفری رئیس انجمن مهندسی دریایی ایران و حسین خوشدل مدیر پروژه اندیشکده پیشرفت دریایی به منظور ایجاد بسترهای لازم برای توسعه دریامحور و پیشرفت دریایی کشور در راستای عمل و پیگیری موثر منویات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی توسعه دریامحور با استفاده حداکثری از ظرفیت های جامعه علمی کشور و توسعه همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

خوشدل در این جلسه ضمن تاکید بر ریل گذاری صحیح انجمن مهندسی دریایی در مسیر پیشرفت، همکاری با انجمن را نقطه شروع اقدامات اجرایی اندیشکده در مسیر تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور دانست.

وی گفت: اندیشکده پیشرفت دریایی در سال جاری توسعه فعالیت ها در راستای استفاده از ظرفیت های سازمان های همکاری بین المللی نظیر شانگهای و بریکس، همکاری با دستگاه های متولی در زمینه توسعه دریامحور و تحقق مشارکت مردمی در تولید دریامحور را هدف قرار داده است.

گفتنی است، احصاء نظام مسائل راهبردی کشور در حوزه پیشرفت دریایی و ارائه پیشنهادهای سیاستی به دستگاه ها و وزارت خانه های مرتبط، اجرای پروژه های سیاست پژوهی و نظارتی اجرایی، استفاده از امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی طرفین برای انجام فعالیت ها، ارائه سمینارها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، برگزاری نمایشگاه ها، رویدادهای فناوری و نوآوری و تقاضامحور در حوزه های مرتبط با موضوع تفاهم نامه، تشکیل اتاق فکر و کمیته های تولید محتوا مبتنی بر محورهای موضوعی مورد توافق و ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز از مفاد این تفاهم نامه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد