Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، در این مراسم، دکترتیموری رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اظهار داشت: فرآیند راه‌اندازی این پژوهشکده از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه شروع و در نهایت در قالب سه گروه پژوهشی متشکل از پژوهشگران فعال دانشگاه در سال ۱۳۹۷ مورد تصویب شورای گسترش وزارت علوم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انجام امور مطالعاتی، پژوهشی و اجرا در زمینه تنوع‌زیستی، شرایط اقلیمی، زیرساخت‌ها و فناوری‌های خدمات گیاهان دارویی، انتخاب اراضی کم بازده با محصولات رایج منطقه و جایگزین نمودن با گیاهان دارویی با ارزش با بازده اقتصادی بالا، بررسی نیازها و اجرای پروژه‌های گیاهان دارویی در منطقه، ایجاد مجموعه گیاهان دارویی در منطقه، ارائه دستاوردهای کاربردی و راهبردی در زمینه گیاهان دارویی و همچنین معرفی و ثبت گیاهان دارویی بومی منطقه در مجامع علمی بین‌المللی از جمله اهداف تاسیس پژوهشکده گیاهان دارویی است.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: توسعه دانش و فن‌آوری نوین در زمینه‌های عصاره‌گیری و سایر علوم مرتبط با آن، بررسی و توسعه راهکارهای افزایش میزان استفاده از عصاره‌های دارویی و انتشار یافته های پژوهشی در قالب پایان نامه ها و مجلات علمی پژوهشی معتبر از برنامه های عملی دوساله پژوهشکده در راستای اهداف میان مدت آن است.

دکتر تیموری اظهار امیدواری کرد: با توجه به اقلیم مناسب استان مازندران، فرهنگ بومی و سنتی و موقعیت جغرافیایی مطلوب که از مناسب‌ترین مناطق برای توسعه بخش مهمی از گیاهان دارویی کشور محسوب می‌شود، بتوانیم با همکاری بخش‌های مرتبط زمینه رشد و شکوفایی این صنعت اشتغال‌زا را در ناحیه جنوب دریای خزر فراهم کنیم.

مهندس حسن خیریانپور، معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه ایران در جنگ اقتصادی، تحریم‌های ظالمانه و نقص قوانین توسط کشورهای خارجی می‌باشد، اظهار داشت: یکی از راهکارهای موثر برای مقابله با تحریم‌ها، بهره‌برداری از توان داخلی و بومی است و امیدواریم با استفاده بهینه از این پژوهشکده گامی موثر در پیشرفت و تعالی کشور بخصوص استان مازندران برداشته شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مطلوب و قابل توجه استان مازندران گفت: به اندازه کافی نیروی انسانی تحصیلکرده و نخبه در استان وجود دارد و امیدواریم با پیوند سه رکن قدرت سیاسی، علمی و بخش خصوصی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بر مشکلات استان فائق و کارکرد استان مازندران را فراملی کنیم.

انتهای پیام/

31 / 31 علوم کشاورزی منابع طبیعی ساری دانشگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علوم کشاورزی منابع طبیعی ساری دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۱۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالرضا میرحاجتی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در مراسم سالگرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان بیان کرد: امروزه هر آنچه صلابت و اقتدار داریم از سرچشمه جوشان دوران دفاع مقدس است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان افزود: ایران به خاطر موقعیت جغرافیایی و منابع عظیمی که دارد، همواره مورد طمع خیلی قدرت‌ها بوده است.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با ظهور و حضور خود در این سرزمین، برای اولین بار اجازه نداد که دشمنان این آب و خاک منابع و ثروت این جغرافیای غنی را به یغما ببرند و به همین دلیل است که یک لحظه از دشمنی و یورش به این ملت و مملکت دریغ نورزیدند.

سردار میرحاجتی اظهار کرد: شهدا کار خودشان را کردند و با تقدیم جانشان از این نظام، انقلاب و میهن دفاع کردند و رسالت امروزه ما در مقابل خون پاک آنها این است که در هر سنگری که هستیم برای اعتلای مملکت تلاش کنیم.

وی گفت: خوزستان قطب کشاورزی کشور است و دارای بیشترین و بهترین منابع طبیعی و خدادادی است و این همه ظرفیت وظیفه مردم را دوچندان می‌کند که در راه خودکفایی محصولات کشاورزی با اتکا به دانش و بینش انقلابی و جهادی‌تان تلاش کنند.

کد خبر 6099550

دیگر خبرها

  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!